Skadet levering

Hei!

Jeg fikk pakken min i går og det var en skade på pakken og det ser ut til at det mangler en knopp, hvordan får jeg hjelp til dette?
Erika

Kommentarer

• Hei Erika,

Så trist å høre at pakken ble ødelagt!

Send gjerne en mail til vår kundeservice på info@beslagonline.no og forklar hva som har skjedd og send med bilde av den ødelagte emballasjen så hjelper vi deg selvfølgelig videre med dette 😊
    Camilla

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Navnet ditt og innlegget ditt kan sees av hvem som helst. E -posten din vil aldri bli vist offentlig