Til seneste kommentar

Jeg vil returnere bestillingen min, hvordan gjør jeg det?

Hei,

Jeg kjøpte noen håndtak av deg for en stund siden, og dessverre passer de ikke, og jeg vil derfor returnere produktene og lure på hvordan jeg skal gå frem?

På forhånd takk 😊
Tuva

Kommentarer

• Hei Tuva 😊

Trist at håndtakene ikke passer, men det er det som skjer. Å sende det tilbake til oss er veldig enkelt. Med alle våre bestillinger sender vi med returinstruksjoner der vi enkelt beskriver de forskjellige trinnene i returprosessen. Vi har også skrevet ut de forskjellige trinnene nedenfor.

Registrerer og sender din retur:
    1. Start med å logge deg på "Min side" på nettstedet vårt.
    2. Klikk på retur
      • Velg bestillingen du vil returnere.
      • Velg hvilke produkter du vil returnere. Skriv inn antar og årsak.
      • Legg igjen en melding hvis du ønsker det.
      • Klikk på fortsett og så er du ferdig!
    3. Du vil da motta en e-post som bekrefter at returen din er registrert.
    4. Bruk deretter returseddelen som du mottok med bestillingen, og lim den på samme pakke som du mottok bestillingen i. Deretter leverer du pakken på samme leveringssted der du hentet den.
    MERK! For at returen din skal bli godkjent, må du registrere returen din via nettstedet vårt før du sender pakken tilbake.

Som en del av vår miljøpolicy tilbyr vi ikke gratis retur, men det er en returkostnad på 59kr som trekkes fra beløpet som krediteres for din retur.
    Anders
  • Hvis pakken ble levert med FedEx - hvordan får du levert retur da? De tar ikke imot på post i butikk.
    Gry
  • Hej Gry,

For å bestille en henting via FedEx, kan du enten ringe dem på 63 94 03 00 eller bestille direkte via lenken nedenfor:

https://www.fedex.com/no-no/shipping/schedule-return-shipment.html

Håper du fikk svar på spørsmålet ditt! 😀👍
    Camilla

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Navnet ditt og innlegget ditt kan sees av hvem som helst. E -posten din vil aldri bli vist offentlig