Til seneste kommentar

Hva er forskjellen mellom skandinaviske og europeiske standarder for dørhåndtak?

Hei,

Jeg er interessert i å kjøpe dørhåndtak fra deg, og jeg lurer på hva som er forskjellen mellom skandinaviske og europeiske standarder? Hva skal jeg velge hvis jeg bor i Norge?
Odin

Kommentarer

 • Hei Odin,

  Godt at du er interessert i å kjøpe fra oss 😊

  Noen av våre dørhåndtak som Helix 200, Tavira og Sintra er tilgjengelige i to forskjellige standarder, skandinavisk og europeisk standard. Det som skiller dem er at de er tilpasset forskjellige låsekasser og har forskjellige plasseringer på skruehullene. Tommelfingerregelen er at hvis du bor her i Skandinavia, er det med 99,99% sikkerhet at det er den skandinaviske standarden du bør ha. Bor du derimot utenfor Skandinavia, er det den europeiske standarden du bør velge.

  Vi har laget en guide som heter "Så her monterer du de nye dørhåndtakene" der vi forteller deg mer om forskjellen mellom skandinaviske og europeiske standarder og går gjennom hva du bør tenke på når du kjøper nye dørhåndtak og hvordan de monteres.

  Hvis du har flere spørsmål eller ønsker hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss igjen, så hjelper vi deg gjerne.

  Lykke til med de nye dørhåndtakene 😊

  Anders

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Navnet ditt og innlegget ditt kan sees av hvem som helst. E -posten din vil aldri bli vist offentlig