Til seneste kommentar

Er det riktig at Beslag Online tilbyr 60 dagers angrerett?

Hei,

Jeg er interessert i å kjøpe håndtak og knotter til det nye kjøkkenet mitt, men jeg er ikke helt hundre på hvilke håndtak jeg vil ha. Så jeg tenkte å bestille to eller tre forskjellige modeller for å se hvilke som passer best. Er det sant at du tilbyr en 60-dagers angrerett, slik at jeg kan kjøpe hjem forskjellige håndtak og deretter returnere de jeg ikke vil beholde?
Aurora

Kommentarer

 • Hei Aurora,

  Godt at du liker og er interessert i produktene våre 😊

  Jepp, det er sant at vi tilbyr 60 dagers angrerett! Dette er noe vi bare tilbyr pga. at vi har mange kunder akkurat som deg som egentlig ikke vet eller kan bestemme hvilket produkt du skal velge. Med 60 dagers angrerett har du nå muligheten til å bestille produktene du vil velge mellom, og så kan du bestemme hvilken som er best for deg 😊

  Et annet spørsmål vi vanligvis får rundt emnet er om det er greit å åpne opp produktene slik at du kan føle og klemme produktene. Det er helt ok, men det er viktig å huske på at du ikke skader produktene på noen måte. For at vi skal godkjenne en mulig retur, må produktene returneres i samme stand som du mottok dem.

  Du kan lese mer om våre leveringsbetingelser, kjøpsbetingelser og returer via koblingene nedenfor.

  Les våre kjøpsbetingelser.

  Les våre leveringsbetingelser.

  Les om retur og klager.
  Anders

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Navnet ditt og innlegget ditt kan sees av hvem som helst. E -posten din vil aldri bli vist offentlig